copertina mobila copertina fixa2 copertina rotunda copertina fereastra
copertina piscina copertina fixa copertina terasa terasa
umbrare gradina umbrare curte interioara umbrar garaj paravanturi terasa

Principalele tipuri de copertine pe care le realizam:

Coperine fixe

- sunt executate dintr-un schelet metalic fix pe care se monteaza prelata. Cele mai intalnite produse din aceasta categorie sunt copertinele pentru terase, magazine sau balcoane.

Copertine mobile

- sunt copertine retractabile ce se utilizeaza in cazul in care nu se doreste sau este imposibila montarea unor stalpi de sustinere. Coperinele mobile sunt solutia ideala de protectie impotriva soarelui sau a ploii pentru terase, magazine, vile, case sau balcoanele apartamentelor (marchize). Actionarea copertinelor retractabile se poate face manual, electric sau automatizat.

Copertine sezoniere

- sunt copertine demontabile, care se utilizeaza in anumite perioade ale anului. Copertinele sezoniere sunt folosite pentru acoperirea teraselor in timpul sezonului cald, copertine pentru acoperirea piscinelor sau a terenurilor de sport pe timp de iarna.

Umbrare

- sunt structuri acoperite, avand rolul de protectie impotriva soarelui. Umbrarele sunt ideale pentru terase sau in curti si gradini.

Coperine policarbonat

- sunt copertine rezistente, cu structura metalica, acoperite cu Policarbonat Celular in diverse culori. Copertinele de policarbonat sunt folosite pentru protectia impotriva ploii si a soarelui, in special la intrarea in locuinte sau magazine, dar pot acoperi si alte spatii pe care doriti sa le protejati.

Scene festivitati, evenimente in aer liber

- sunt aplansamente acoperite, cu deschidere mare, destinate desfasurarii de evenimente in fata publicului.

Pereti terase (paravanturi)

- sunt utilizati pentru protectia teraselor si foisoarelor impotriva vantului, ploilor sau a soarelui puternic, fiind realizate din copertina transparenta, pentru a permite vizibilitatea si de a pastra senzatia de spatiu deschis.

solicitaoferta contact